Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از طرح پرداخت کمک‌های مردمی و صدقات از طریق QR کد با حضور قائم مقام کمیته امداد امام خمینی برگزار شد.

به گزارش برنا؛ مراسم رونمایی از طرح پرداخت صدقات و کمک‌های مردمی از طریق QR کد در کمیته امداد امام خمینی استان تهران با حضور جمعی از مسئولان و معاونان این نهاد برگزار شد.

از ویژگی‌های این طرح می‌توان به تسریع در کمک رسانی به نیازمندان، صرفه جویی در هزینه ها، حفاظت از پول ملی، جلوگیری از سرقت و عدم مراجعه حضوری به درب منازل و صندوق‌ها در سطح شهر اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی خاکسار، قائم مقام کمیته امداد امام خمینی در این مراسم گفت: طرح جمع آوری کمک‌های مردم خیر از اقدامات گذشته کمیته امداد تا کنون بوده است. با توجه به پیشرفت زمان و به منظور سهل‌تر شدن دریافت کمک‌ها و افزایش سرعت دریافت کمک‌های خیران که روند رسیدگی و خدمت به نیازمندان را سرعت می بخشد، روش QR طراحی شده که با توجه به زیرساخت‌های کمیته امداد انجام شده است.

خاکسار افزود: این طرح در ۷ استان از جمله تهران راه اندازی و از آن استفاده شد. از امروز این روش در سراسر کشور اجرایی شده و از جمع آوری حضوری کمک‌ها خودداری می‌شود تا از این طریق و با میزان سهولت، مردم کمک‌های خیر خود را بیشتر و سریع‌تر انجام دهند.

او با اشاره به هزار و ۸۰۰ نفری که در سراسر کشور وظیفه جمع آوری کمک‌ها را به عهده داشته اند، گفت: با اجرایی شدن این طرح افرادی که مشغول  جمع آوری کمک‌های مردمی بودند به ماموریت‌های دیگری از جمله مددکاری و مشاوره به نیازمندان خواهند پرداخت.

قائم مقام کمیته امداد بیان کرد: اگر این طرح به حد انتظار ما برسد، جایگاه صندوق‌ها در معابر بازنگری می‌شود و این طرح جای آن را خواهد گرفت.

او اضافه کرد: علی رغم مشکلات اقتصادی به ویژه در دوران کرونا، طبق آمار در همه استان‌ها، جمع آوری صدقات افزایش یافته که نشان دهنده ایمان مردم ماست. متوسط ماهانه ۳۴ میلیارد تومان از طریق کمیته امداد امام خمینی به نیازمندان  کمک می‌شود.

سید ابوالفضل پرپنچی، مدیر کل کمیته امداد استان تهران هم در این مراسم گفت: طرح پرداخت صدقات به وسیله QR کد، حدود سه ماه است در مناطق مختلف استان تهران شروع شده و تاکنون توانسته ایم یک میلیارد از این طریق دریافت کمک داشته باشیم. این طرح هم اکنون در حال توسعه است و هزینه‌های پرداخت کاهش یافته و با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

او بیان کرد: در استان تهران حدود ۴۱۰ نفر در حوزه مشارکت‌های مردمی مشغول هستند و از این میان ۱۵۰ نفر مستقیم در ارتباط با صندوق‌های جمع آوری کمک‌های مردم هستند. با این ظرفیت و جا افتادن فرهنگ پرداخت الکترونیکی، از این افراد در زمینه‌های دیگر که توانمندی آن را دارند استفاده خواهد شد.

پرپنچی گفت: ۴۸ میلیارد تومان در ۶ ماه گذشته در استان تهران از طریق صندوق‌های صدقات و مراکز نیکوکاری جمع آوری شده است.

مدیر کل کمیته امداد استان تهران اضافه کرد: به محض نصب نرم افزار QR کد، فرد می‌تواند نام و نام خانوادگی خود را ثبت و با ورود به سامانه پرداخت، مبلغ را واریز کند، همچنین بانک‌ها هزینه‌ی تراکنشی بابت این طرح دریافت نمی‌کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی صرفه جویی پول سرقت کمیته امداد امام کمیته امداد مشکلات اقتصادی امام خمینی استان تهران نرم افزار سرقت کمیته امداد صندوق صدقات کمیته امداد امام خمینی جمع آوری کمک ها کمک های مردمی کمک های مردم استان تهران طرح پرداخت صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۴۵۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، قائم مقام کمیته امداد کل کشور گفت: نگاه مدیریت دبیرخانه مناطق آزاد مردمی و مبتنی بر محرومیت زدایی از مناطق آزاد کشور است.

جعفر صباغیان گفت: با تعامل خوب با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، تفاهم نامه‌ای برای بهره گیری از ظرفیت‌ها برای هم افزایی و کمک به نیازمندان به امضا رسید.

وی افزود: براساس تفاهم انجام شده محصولات تولیدی مددجویان کمیته امداد امام خمینی در فضای نمایشگاهی عرضه خواهد شد و مراکز نیکوکاری نیز با همکاری بخش خصوصی درکیش راه اندازی می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در نشست با قائم مقام کمیته امداد کل کشور با اشاره به میزبانی کیش از ۲ میلیون گردشگر در سال، گفت: حضور گردشگران، ظرفیت مناسب و بازار فروش خوبی برای عرضه محصولات تولیدی مددجویان کمیته امداد فراهم می‌کند.

رحیم سرهنگی، افزود: باید به سمتی حرکت کنیم تا مددجویان توانمند شوند و به خودکفایی برسند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از ایجاد مراکز نیکوکاری با همکاری خیران و سرمایه گذاران در کیش خبر داد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • حمایت ۶۴۴۰ معلم کرمانی از ایتام کمیته امداد
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک